Arts & Health: In contact

Contact is bijzonder. Echt in contact met een ander mens, met jezelf, met je werk, je omgeving… dan weet je dat je leeft. Echt contact is ook zeldzaam, zeker op plekken waar werkdruk hoog is en de behoefte eraan zo sterk is. In de zorg bijvoorbeeld.

Daarom organiseert de Zorgesthetische werkplaats van Leyden Academy samen met The Care Lab van The University of Manchester een tweedaags event rondom contact. Via dans, zang, theater, meditatie, beeldende kunst, rituelen, verhalen en gesprek zoeken we samen naar manieren waarop het contact in de zorg kan worden versterkt.

Programma
Zie voor het hele programma deze brochure: https://www.leydenacademy.nl/wp-content/uploads/2024/04/Brochure-ArtsHealth-InContact.pdf

Doelgroep
Ouderen, zorgprofessionals, managers, docenten en studenten Zorg & Welzijn, onderzoekers en anderen die actief zijn op het snijvlak van kunst en zorg, zijn van harte uitgenodigd. Het event is tweetalig en zal plaatsvinden in het Poortgebouw in Leiden.

Aanmelden
De kosten voor deelname aan beide dagen bedragen €29. Studenten betalen de helft. U kunt zich aanmelden via Arts & Health: In contact – Leyden Academy. Het aantal plaatsen is beperkt.